[Rezept] Franzbrötchen tegen de grijze regen

[Rezept] Franzbrötchen tegen de grijze regen

Ik weet eindelijk wat er aan de hand is met mijn pechwol. Eigenlijk gekocht als Beilaufgarn, maar was teveel van het goede, heeft het patroon en het eigenlijke garen opgegeten. Dus op te slaan. Maar rondslingeren is jammer, want Brushed Alpaca Silk. Dus knuffelige pluizige alpaca met moerbeizijde. Dit wordt een Horai-sjaal. Eens kijken of ik er klaar mee ben. Ik brei gewoon tot hij lang genoeg voor me is. Met 7 Knäul heb ik waarschijnlijk genoeg wol voor 3

Ik weet eindelijk wat er aan de hand is met mijn pechwol. Eigenlijk gekocht als Beilaufgarn, maar was teveel van het goede, heeft het patroon en het eigenlijke garen opgegeten. Dus op te slaan. Maar rondslingeren is jammer, want Brushed Alpaca Silk. Dus knuffelige pluizige alpaca met moerbeizijde. Dit wordt een Horai-sjaal. Eens kijken of ik er klaar mee ben. Ik brei gewoon tot hij lang genoeg voor me is. Met 7 Knäul heb ik waarschijnlijk genoeg wol voor 3

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*