GEBREID BADMAT Ik werkte met t-shirtgaren, dat is om te beginnen …

GEBREID BADMAT Ik werkte met t-shirtgaren, dat is om te beginnen ...

HET MADSTAIN BREIEN Ik werkte met T-shirtgaren, dat zowel wasbaar als van katoen is, zodat het vocht goed kan absorberen. Aan de andere kant is het lekker elastisch en daarom perfect voor beginners. Bovenal ziet u snel successen! Dus nam ik 65 steken op met 10 naalden. Gebreid is altijd goed gekruld, i. dat ook de achterste rijen rechts worden gebreid. Dus de eerste rij wordt gebreid door aan de draad te trekken

HET MADSTAIN BREIEN Ik werkte met T-shirtgaren, dat zowel wasbaar als van katoen is, zodat het vocht goed kan absorberen. Aan de andere kant is het lekker elastisch en daarom perfect voor beginners. Bovenal ziet u snel successen! Dus nam ik 65 steken op met 10 naalden. Gebreid is altijd goed gekruld, i. dat ook de achterste rijen rechts worden gebreid. Dus de eerste rij wordt gebreid door aan de draad te trekken

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*