Breipatroon voor een klassieke Sylt-beanie

Breipatroon voor een klassieke Sylt-beanie

Breipatroon voor een klassieke Sylt-beanie 10.09.2014 28 Opmerkingen Tags: Klassiek, Beanie, Breien, Sylt, Syltermütze Hier komt mijn breipatroon voor de klassieke Sylt-beanie. Een paar dagen geleden had ik in dit artikel de terugkeer van de Sylt-pet opgeroepen. Toen kwam er wat feedback, die mij bevestigde dat deze cap-stijl weer erg groot is. Onlangs vierde de beanie met de mohair-flair in de jaren 80 tijdens de zeer grote modeshow.

Breipatroon voor een klassieke Sylt-beanie 10.09.2014 28 Opmerkingen Tags: Klassiek, Beanie, Breien, Sylt, Syltermütze Hier komt mijn breipatroon voor de klassieke Sylt-beanie. Een paar dagen geleden had ik in dit artikel de terugkeer van de Sylt-pet opgeroepen. Toen kwam er wat feedback, die mij bevestigde dat deze cap-stijl weer erg groot is. Onlangs vierde de beanie met de mohair-flair in de jaren 80 tijdens de zeer grote modeshow.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*