Babydeken – instructies

Babydeken - instructies

Zoals beloofd, toon ik mijn nieuwste gebreide deken samen met instructies. Het idee is eigenlijk ontstaan ​​omdat ik het niet leuk vind om vierkanten aan elkaar te naaien in een deken – de ervaring heeft ook geleerd dat het daar is dat het plafond breekt na veel wassen op de naden – en ik hou niet van naaigaren. Dus ik geef er de voorkeur aan een coherent oppervlak te breien. Maar ik wilde niet alleen een saai oppervlak breien met ellenlangen rondbreinaalden, het zou leuk zijn om …

Zoals beloofd, toon ik mijn nieuwste gebreide deken samen met instructies. Het idee is eigenlijk ontstaan ​​omdat ik het niet leuk vind om vierkanten aan elkaar te naaien in een deken – de ervaring heeft ook geleerd dat het daar is dat het plafond breekt na veel wassen op de naden – en ik hou niet van naaigaren. Dus ik geef er de voorkeur aan een coherent oppervlak te breien. Maar ik wilde niet alleen een saai oppervlak breien met ellenlangen rondbreinaalden, het zou leuk zijn om …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*